RCH O13-1-ADO ’20 O13-3 (07-09-2024)


Eindelijk was het weer zover. Zaterdag 07 september de aftrap van het nieuwe seizoen op een groot veld. Hoe zouden de jongens het ervan af brengen na een lange vakantie. Sommige jongens hadden al wat trainingsuren in de benen, andere jongens hadden nog nauwelijks getraind.

Om 09.30 uur was de aftrap tegen ADO ‘20. Vanaf het begin werd er al goed gecombineerd en kwamen de bekende driehoekjes weer naar boven. De jongens wisten elkaar goed te vinden en creëerden veel kansen. Echter elke keer stond of de keeper in de weg of stond het vizier niet op scherp. Het was echter een kwestie van tijd totdat de bal in het netje lag. Uiteindelijk ging RCH rusten met een 4-1 voorsprong.

De 2e helft was RCH nog sterker. ADO kwam er niet aan te pas. RCH verzuimde echter uit te lopen. Uiteindelijk was de eindstand 6-1 in het voordeel van RCH. Prima gespeeld, leuk voetbal om naar te kijken.

Misschien 1 kritiekpuntje, om even te zeuren, volgende wedstrijd het vizier even op scherp  Ook leuk om te zien dat er zoveel publiek aanwezig was. Volgende week vroeg op, dan is de derby om 08.30 uur bij HBC.

Goed trainen weer deze week en a.s. zaterdag dan weer vlammen.
Uw grensrechter en verslaggever

Delen met anderen?

Verslagen
Lees ook

Meer vergelijkbare berichten