RCH O11-1-Overbos (O11-4 (19-10-2024)

Loon naar werk

Thuis spelen tegen Overbos. De afgelopen twee jaren was Overbos altijd een geduchte tegenstander. Want voetballen dat kunnen ze daar wel in Hoofddorp. Overbos had vandaag maar liefst elf spelers bij zich. Dat zag er intimiderend uit en ook hun voorbereidingen zagen er professioneel uit.

We begonnen wat moeizaam in het begin met afronden op de goal, maar al snel bleek dat overbos geen match voor ons was. De doelpunten machine ging van meet af aan vol aan, coach knipperde met zijn ogen en we stonden al dik voor. Iedereen pikte een graantje mee. Iedereen behalve de keeper wist te scoren.

Overbos kwam er niet of nauwelijks aan te pas. Onze jongens legde ook mooi voetbal op de mat met veel samenspel en verzorgd voetbal. Geen vuiltje aan de lucht we konden onszelf foutjes permitteren en een tegen goal incasseren.

In de tweede helft liet coach het wisselbeleid zelfs helemaal los en gingen spitsen achter staan en verdedigers voorin. Het maakt eigenlijk allemaal niet meer zoveel uit hoe we stonden. De jongens kende geen genade en walste over overbos heen.

Met dubbele cijfers winnen geeft wel aan dat we in deze poule niet thuishoren. Als periodekampioen zullen we wel naar de derde klasse gaan. Vorig jaar hebben we daar al aan geproefd en we kunnen het prima aan. De competitie ligt nu even stil, tweede week november weer verder.

Even een shoutout naar de twee geweldige trainers die de jongens de afgelopen maanden hebben gevormd in wat ze nu zijn. Loon naar werk heren. Hopelijk blijven we ook van jullie genieten na de herfst stop.

Maarten Georgius RCH 11-1 (Harry de foto’s, ook op FB pagina RCH Jeugd)

Delen met anderen?

Verslagen
Lees ook

Meer vergelijkbare berichten